Pages

Subscribe:

Labels

Tuesday, October 13, 2009

SMIP

thanks to yana, i got this idea.
ni psl idup ak kt skola dlu.
ak syg sgt kt skola ak ni.
biarpun skola ak ni skola biasa je.
tp, ape yg SPECIAL, mereka.

ak dlu kt smip..bkn bdk baik sgt pom..kta je duk klas no 1, tp nakal gak r..
seigt ak, ak penah pecah crmin klas(xsngaja, men punyer psl)
time form1 n form2, asl ade msa free je, ak men yo2...mmg gler yoyo time tuh..
gaduh2 tu ade gak..dlu, ak penah kena ugut sume, n ade gak kena pkul sket ngan pakwe org len..tp bkn sbb ak ak kco awek dia ke pe, just slh phm..
wakil skola, ade gak..tp byk ke arah sukan..plg malu, msk p'tndgn syair..
bapak malu wei..dh laa suara mcm katak..
pe2 pom, ak b'jaya b'thn kt smip slma 5thn..tu yg syg sgt..
tyme form5 je ak mcm mengerti keseronokan alam persekolahan..knp?
sbb dh jd senior..

ok, ak mulakan tyme ak form4..
1st2 ak tgk org mnari, ak ckp, "wei, xmalu ke dorg mnari, mcm pondan je"
then, ak mula terjebak ngan tarian sbb CKG ZAIDEN, pujuk2 ktaorg..nk cr pnari laki.
ble dh msk tarian, terpaksa laa kwn ngan pondan2..tp best gak lyn dorg..hahaha
ni laa ak time mnari..video pom ade ag..ok laa..not bad..dr kayu.sblh ak tu amar, tp skrg ni ntah ilang ke mana.

pastu ak join prog angkasa, sbb ckg suruh.."msk laa, nnt bleh pegi melancong"
haa..ni laa hslnye,ke langkawi, ckg2 je yg sonok, xmuat bas nk isi brg ckg2..
mcm2 ag tyme form4..tp dh krg igt.

p/s: post ni kira part 1, form 4 je..sbb penat..ms pom xbyk..nnt ak update utk form5..



4 orang makan katak:

msvyl said...

thanx to yana? yana mn neyh? yana yani ker yana lili?
hihi~
=3

Syakir said...

this one for yana lili..hehe

msvyl said...

saje nk kaco jer...heheh~
inspiration tuh~~~

\(*-*)/

Syakir said...

yup2..