Pages

Subscribe:

Labels

Saturday, October 22, 2011

Rahsia Kehebatan Cristiano Ronaldo.


Assalamualaikum.



Kepada yang minat bola sepak, aku tau yang korang pun nak jadi macam Ronaldo and Messi. Tapi aku rasa hanya dengan usaha yang kuat, takkan mampu nak tandingi dia. He's gifted. Masa aku usha Facebook, ada senior aku share link, dan aku tengok, agak terkejut jugak lah. Korang takkan menyesal tengok video ni even lama sikit. Science has proved he is something special. :)






" Best 46 mins of my life"


Enjoy.







1 orang makan katak:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)