Pages

Subscribe:

Labels

Thursday, March 4, 2010

Another chance!

Semalam abang K nak balik Kelantan, entah kenapa, tiba2 je nak balik.
takpe la, rindu kat rumah arr kot. So, semalam pergi hantar dia kat stesen
bas Seksyen 17.

So, dia tinggal arr kereta dia kat K dan dah tanam azam, menjadi
pemandu berhemah. Tapi dah kena hon banyak kali dah. haish, masih
kurang skil memandu. :D

Semalam pergi uptown, bawa kawan2 pergi shopping arr kot.
ada je nak beli benda, tapi kena saving arr. serius dah melekat dekat
Crocs hijau. hoshi~~~

pagi ni dah bangun awal2, so pergi beli roti canai telur dekat kedai
mamak Seksyen 9. Dah lama tak makan roti canai.
hampeh, tak sedap!
rasa macam dah muak pulak.

So, petang ni apa cerita?
Mada wakaranai.
just gatal nak update blog agaknya ni.

2 orang makan katak:

Arini Nuran said...

haha. meh jmput big boss dkt stsn bas nnti =))

reefqi said...

ewah2 arini.. xbleh2.. nnti cik abg marah.. haha~