Pages

Subscribe:

Labels

Tuesday, March 2, 2010

Ouch!

start dari 17/2/10, K ada final exam.
final exam kali ni penting sebab akan menentukan
sama ada dapat teruskan belajar kat JAD atau tidak.
Alhamdulillah dah berjaya abiskan semua paper dan exam
tamat pada 1/3/10.


Cuma 3 hari sebelum exam, K demam. Boleh dikatakan
teruk gak. Tapi kuatkan diri sebab nak exam. Thanks to someone
sebab supply panadol, tambah2 kat kedai bawah tu panadol dah
habis. So, K terpaksa exam dalam keadaan demam untuk 3 hari
dan fully recover dalam masa seminggu.

Semua paper ok tapi Math agak menyedihkan semua pelajar JAD.
Soalan senang, tapi kami tak mampu nak selesaikan dengan jayanya.

"Jom arr kita study untuk saishi(re-sit)"
ni la phrase yang selalu K dengar. tengok la camne, kalau sensei
kata kena re-sit, terpaksa lah. Harap tak kena re-sit. Dah cukup
study.

Pape pun, sekarang masa untuk enjoy. tapi K still tak dapat nak enjoy
sebab risaukan Math.

Pastu 1 lagi, ingat boleh arr nak men bola, tapi turun sorang2.
kalau ajak budak2 ni, komfem cakap;
"Nak tidur arr"
"Aku nak layan drama"
"Penat arr"


Haish. Dah bosan dah nak ajak kawan2 main bola.
Duk dalam bilik je ar camni.
(T^T)

7 orang makan katak:

ayesyaazreena said...

K?? hahaha~
eyhh, chantek la layout bru niiy~
:D

Syakir said...

haha..ske2.
comel dinosaur tuh..
:DD

reefqi said...

spe K??? pelik2..
lawa gak layout br..
cian ko bosan kan..

Syakir said...

ak r K.
tu nma ak..biasa org kg n classmate ak pggl cmtu..

ayesyaazreena said...

oo..syaKIR = K??
cmtu ek?
ooo..ic..:D:D

Arini Nuran said...

lol. xpe. kemas umah tuh dlu :))
dmam wktu exam? sian gila.
at least ak dmam wktu 1st day pnya paper je :p
xpe2. byk2 doa dan tawakal maths tuh ^^

Syakir said...

tu je termampu buat msa skrg..
esk kuar result spe kena saishii...
mntk2 xkena..
dh mls thp dewa nk blaja ni...