Pages

Subscribe:

Labels

Wednesday, March 3, 2010

Dah try daa!

waaahhh.
what a tiring day today.
hari ni K bangun tidur dalam kul 8.30. Bagi K agak lewat.

Tak sempat nak pergi beli breakfast tadi. Sebab nak kemas
rumah lagi..Tadi tak plan pun nak kuar. Just bila tengok kawan2
keluar nak pergi Sunway, terasa nak keluar jugak.

+++++

Pukul 11 dah sampai kat Sunway then cepat2 pegi keluarkan
duit-*ini duit baru masuk :DD*
rasa nak shopping gak tapi kena tahan arr nafsu sebab ada beli
peti dengan senpai. keluarkan RM200 tadi. Kami pergi main
ice-skating untuk kali pertama *K ulang, first time*
bayangkan laa macam mana first time atas ais.

jalan sikit, "zupp, aduhhh"

biasa laa kan, kami budak baru belajar. Takkan laa terus pandai.
Takpe la, its worth it. Rm21 digunakan disitu.

+++++

Dalam kul 1.30, K dah stop main, kaki dah sakit dan manusia makin ramai
So, tak best sangat daa nak main. So, pergi makan dekat McD.
Makan doublecheese burger. yum2.


Pastu kami beli tiket wayang, "Percy Jackson and the lightning thief"
sementara tunggu cite start kul 4.20, kami pergi shopping arr.
K asalnya tak nak beli pape pun. tapi tergoda dengan baju dekat
ROMP. melayang rm80. Beli something untuk dinner grad daisenpai.
Baju laa kan.

+++++

Cerita tu boleh dikatakan best! Lawak pun ada.
Overall okay laa. Sebab K ni jenis susah nak kata cite mana2 best.
So, korang boleh tengok la. ada je orang kata cite tu hampeh.

dalam kul 8pm, dah sampai tbp

+++++

Tanoshikatta.
Doumo minasan.

2 orang makan katak:

Arini Nuran said...

percy jackson best :D:D hoho.
gna ipod touch nk bnuh mkck kpala ular tuh :))

Syakir said...

tu r...
satyr tu pun klako ngat..haha..