Pages

Subscribe:

Labels

Tuesday, July 27, 2010

Semua Aku Rembat..

Salam. Hari untuk pulang ke Shah Alam semakin dekat. Esok. Still tak tahu pukul berapa akan

bertolak dari rumah. Sedikit berasa tension sebab esok nama untuk re-sit exam akan diumumkan.
Pastu, dengar-dengar re-sit hari khamis. Kalau K balik esok, maknanya takde masa nak study.
Walaupun ada paper yang tak yakin lulus, harap-harap tak ke saishi. Malas nak study balik.

Duk kat rumah pun boleh stress, tambah-tambah dengan beberapa ayat diutarakan oleh parent, sedikit membuatkan diri ini nak balik cepat-cepat ke Shah Alam. Entah la. Kurang betul 1-2 hari ni.

Dan tadi dah berjaya main bola bersama-sama orang kampung. K berjaya score 1 goal. OK la. Tapi ada part tak best. Sakit dada sebab kena siku someone tadi. asal gerak je sakit.

OH! Cakap pasal nak balik, K pegi cari sumua makanan yang agak-agak susah nak didapati kat Shah Alam. Tadi dah makan nasi air (kat orang tuh, jangan jeles), keropok lekor, nasi kukus jaimah, steamboat n minum air kelapa. Best! Kini kekenyangan yang melampau.

Apa menu untuk esok? Ada cadangan orang-orang kat tbp?

3 orang makan katak:

reefqi said...

aku kt rumah..
xleh bg cadangan.. haha~

-27- said...

cheh. mmg heaven kan...mkn je keje aku..hahaa

cp0w said...

samat berjuang d shah alam.
makan beringat.nnti mot mot.