Pages

Subscribe:

Labels

Saturday, August 6, 2011

8jenis Orang Yang Patut Dihantuk Kepala Kat Dinding.

Assalamualaikum.


Direct to the useless and point-less.


1. 1. Orang yang tak reti nak beratur.


itik pun pandai. maknanya, itik lagi pandai dari angpa?


2. 2. Dalam KTM pun nak berpeluk, romen. Benci tau tak!


eh sama lah korang!


3. 3. Blogger yang letak lagu tapi lagu entah pape. Dah la butang pause tuh takde! Kalau bukak blog ko je aku tak kisah tapi kalau bukak 10 blog? Boleh mati tau tak? Dulu aku penah letak lagu tapi sekarang tak - dah insaf!



4. 4. “I love you, anjeoungmeowmeow” – sori aku tak reti bahasa Kpop neh.



5. 5. Orang yang kena culture shock! Bergaya tak kena tempat.



6. 6. Bertudung tapi serius pelik gila. Yang shawl tuh dikecualikan. Baik lah pakai helmet.


ape atas kepala ko ni..macam kuali pun ade



7. 7. Parking kereta double – susah kan rakyat jelata nak kuar parking lah!

ni baru style bang!



8. 8. Orang yang pentingkan diri sendiri. Paling ramai kat dunia ni.


yang butthurt. aku tak kisah pun!


1 orang makan katak:

amyrasazaly said...

hahahaha! sengal punye entri!