Pages

Subscribe:

Labels

Saturday, August 6, 2011

Mereka Bangga Jadi Pornstar! Wow!

Assalamualaikum


Aku rasa tak ramai terkejut dengan tajuk entry ni sebab tak ramai yang baca blog aku? Itu satu kepastian yang susah aku nak terima. Aku ni masih dalam delema trauma stroke blogger otai lagi ni. Jeles jeles tapi jeles ni takpe sebab aku akan lebih berusaha. Kan?


Aku pasti korang semua tahu kalau aku sebut Maria Ozawa dan Sora Aoi? Ehhh? Ada yang tak tahu? Adoi..ketinggalan zaman laa. Ni ratu porn pun tak kenal ke? Sama je femes dia dengan Rebecca Black dan Justin Bibir. Ke nak aku tunjuk video baru nak kenal? Eh jangan. 18sx sangat tuh. Aku tak pernah tengok ye. HAHA.


Sape tak kenal ratu porn dari negara matahari terbit, Jepun. Jangan nak salah kan aku sebab aku bagi nama nama ni sebab dalam paper pun ade tulis cerita pasal dorang.


Maria Ozawa berlakon di Indonesia!”


Miyabi terselamat dari tsunami.”


Aku pun heran kenapa la nak heboh pasal orang yang banyak merosakkan akhlak budak budak kita. Dari banyak banyak orang, pasal Miyabi jugak keluar. Kalau pasal Perdana Menteri Jepun selamat dari tsunami takde plak orang nak siarkan. Haish.


Eh sebenarnya aku bukan nak cite pasal ratu ratu tak tahu malu ni. ni nak cite pasal budak budak kat pesbuk ni. Macam macam ada. Biar aku terangkan pasal FACEBOOK. Selain social networking, FACEBOOK juga merupakan/membuatkan ;


“CCTV – sebab apa apa yang anda buat, seluruh dunia memerhati.”


“Kantoikan hubungan anda dengan orang lain a.ka. curang”


“Salah satu sebab anda dibuang kerja”


Senang je nak tangkap korang dengan aksi aksi korang tak senonoh ni. Tekan je print screen kat menatang keyboard ni, kantoi la korang. Sebagai contoh,


Klik untuk besarkan.


Amacam? Dorang berani dan bangga sebagai pornstar! Anda bagaimana? Kalau aku malu la ada anak macam ni. baca la komen komen kat bawah tuh.


Memang la ada je aku tersasul ayat kasar seperti ;


“Nate beruk gilo babi. Baso lembab mace siput babi. Bekeng supo rimau”


Maaflah. Memang aku dari kecik lagi hafal nama binatang tuh pasal bila cakap je kuar nama binatang. Kalau boleh, masa marah nak je sebut semua binatang kat dalam hutan tuh. Takde la aku mengata mak bapak ko tak ajar ke…ada jugak baiknya. :P


Okay lah. Malas nak membebel banyak banyak. Ni lagu dari NajwaLatif. Macam best. Jangan kondem atau mengata. Dengar je!




Oh. Bagi yang tak tahu pasal miyabi, sila klik Saya Nak Tengok Video Miyabi. Jangan salahkan aku. Aku hanya memberitahu perkara sebenar.

2 orang makan katak:

nur fatihin said...

bestnya najwa latif nii .LIKE! ^^

Syakir Aziz said...

Kan!! suara sedap giler! dah la comel. macam awak! HAHA